23.2.2020

YLEISTÄ - Ulkopuolella ikkunan?

"Ulkopuolella ikkunan maailma hengittää", ja niin edelleen lähti Hanhiniemen kynästä 30 vuotta sitten.

Nyt kun katson, tuolla näkyy talvista koivua ja pihlajaa, lumisia tyrni- ja viinimarjapensaita. Eilisillan seurauksena maastossa on vaihteeksi vähän valkeaakin. Tänä talvenahan pihan kolaaminen ei ole aivan rajuimpia rasitusvammoja päässyt Oulun seudulla aiheuttamaan.

Tässä blogissa en aio pysyä omassa pihapiirissä. Kuvan perusteellahan maailma näyttäisi jo siellä olevan hiukan epäselvempää kuin sälekaihtimien tällä puolen. Kauempana täytyy siis olla vieläkin utuisempaa, mikä huutaa selvitystä.


70-luvulla ala-asteella meille opetettiin, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Jos näin on, niin blogi on tässä vaiheessa tehty reilusti alle puoliksi. En nimittäin tiedä tarkkaan mitä on tullakseen.

Sen pystyn näkemään, että erilaisia toistuvia, sanotaanko nyt vaikka aihepiirejä on luvassa. Ensimmäinen on osasto "Urputusta", johon asettuvia juttuja on jo kolme tarjolla. Nämä ruotivat tavallisessa elämässä havaittuja, minua risovia asioita.

Veikkaukseni on, että vastapainoksi saatan kehua ilmiöitä, jotka eivät aivan niin lujasti ota pattiin. Melko varmasti - tämän oikeastaan uskallan jo melkein luvata - kirjoitan joitain reissukuvauksia.

Pysytään kuitenkin niin sanotusti oikeissa asioissa, jotka tuurilla saattavat kiinnostaa muitakin kuin kirjoittajaa itseään. Muille aiheille, eli lähinnä musiikille on omana kanavanaan Apulaissheriffin blogi, josta nuo jo julkaistut urputukset on evakuoitu tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti